Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Gayane Breiova της αρμένικης κουζίνας στο Miraggio Chef’s Table με την Ντίνα Νικολάου

H Gayane Breiova της αρμένικης κουζίνας στο Miraggio Chef’s Table με την Ντίνα Νικολάου

Για το επόμενο Miraggio Chef’s Table, η Ντίνα Νικολάου, Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort προσκαλεί τη διάσημη και γεμάτη πάθος εστιατόρισσα της Μόσχας, Gayane Breiova και τον βοηθό […]

Για το επόμενο Miraggio Chef’s Table, η Ντίνα Νικολάου, Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort προσκαλεί τη διάσημη και γεμάτη πάθος εστιατόρισσα της Μόσχας, Gayane Breiova και τον βοηθό της, Chef Ruslan Akhmedov. Οι δύο κυρίες της γαστρονομίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν τα καλύτερά τους πιάτα στις 13 Ιουλίου 2019, στο εστιατόριο “Portofino”. Το Miraggio Chef’s Table θα “παντρεύει” διαφορετικές ποιότητες, ρίζες και παραδόσεις με έμφαση στην Αρμενία. Το μενού περιλαμβάνει έξι πιάτα που συνδυάζουν τις διαφορετικές αγάπες των σεφ. Η Gayane Breiova έχει βραβευθεί με το χρυσό μετάλλιο Aram Piruzyan για τη συνεισφορά της στην ανάδειξη και διατήρηση της αρμένικης κουζίνας. Η πετυχημένη καριέρα της περιλαμβάνει εκτός από τη μαγειρική, παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, συγγραφή μαγειρικών βιβλίων και τη διαχείριση ενός από τα πιο γνωστά και αγαπημένα εστιατόρια στη Μόσχα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024