Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ AFEA υποστηρίζει το πρόγραμμα “Υγεία για Όλους”

Η AFEA υποστηρίζει το πρόγραμμα “Υγεία για Όλους”

Η AFEA, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει, συμβάλλει ενεργά στην οικονομική υποστήριξη των δράσεων του προγράμματος “Υγεία για Όλους” για την προάσπιση της υγείας των […]

Η AFEA, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει, συμβάλλει ενεργά στην οικονομική υποστήριξη των δράσεων του προγράμματος “Υγεία για Όλους” για την προάσπιση της υγείας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Σκοπός των δράσεων του προγράμματος “Υγεία για Όλους” είναι η προάσπιση του δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας με τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες προς όφελος των τοπικών, κοινωνικά ευάλωτων, πληθυσμών. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Chair on Adolescent Health, του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, υποστηρικτές του προγράμματος είναι το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η Γενική Γραμματεία Ισότητας, οι δομές Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα και 40 και επιστημονικοί φορείς. Η AFEA αποτέλεσε χορηγός στην ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση του προγράμματος στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, η AFEA υποστήριξε τη δράση της εθελοντικής ομάδας του προγράμματος, η οποία επισκέφθηκε και προσέφερε υπηρεσίες υγείας στην ορεινή Νάξο (Απείρανθος, Κορωνίδα, Κόρωνος, Φιλότι) και στις μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα, Kουφονήσια) μεταξύ 28ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου 2018. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική ευθύνη των γυναικολόγων ιατρών του Γυναικολογικού τμήματος του Π.Ν. “Αρεταίειο” και των καρδιολόγων ιατρών του Καρδιολογικού τμήματος του Γ. Ν.Α. “Ιπποκράτειον” και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Πολύτιμη συνεισφορά στην επιτυχή ιατρική παρέμβαση αποτέλεσαν οι ενδοκρινολόγοι του Ιατρικού Κέντρου Φαλήρου, οι γυναικολόγοι, καρδιολόγοι, μαίες του Γ.Ν/Κ.Υ Νάξου, οι υπάλληλοι του Κοινωνικού Φαρμακείου του Κέντρου της Κοινότητας του Δήμου Νάξου, εθελοντές ψυχολόγοι, αγροτικοί ιατροί των Π.Ι. Απειράνθου, Κουφονησίου, Σχοινούσας, Δονούσας και Ηρακλειάς, και οι νοσηλευτές των Π.Ι Φιλοτίου, Ηρακλειάς, (ΚΗΦΗ) Δ. Νάξου και Κουφονησίου. Επιπλέον, η επιτυχία της δράσης δε θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου Νάξου.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024