Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει τη Grecka Panorama

Η Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει τη Grecka Panorama

Η Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει και φέτος την 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama, που πραγματοποιείται και πάλι στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις […]

Η Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει και φέτος την 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama, που πραγματοποιείται και πάλι στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018. Αναλυτικότερα η Coca Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης North Events, θα παραθέσει 15.000 δωρεάν vouchers με τα οποία οι Πολωνοί επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται χωρίς κόστος ένα αναψυκτικό, ένα χυμό ή εμφιαλωμένο νερό από το εστιατόριο –καφέ της έκθεσης. Σημαντικό σημείο της στήριξης της Coca Cola Τρία Έψιλον στον ελληνικό τουρισμό και την έκθεση, είναι η αναφορά της σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, όπως απεικονίζονται πάνω στα διαφημιστικά voucher της (Χερσόνησος, Αλόννησος και Σταυρός Θεσσαλονίκης) και που με τον τρόπο αυτό διαφημίζουν και προτρέπουν το κοινό να επισκεφθεί τη χώρα μας. Στο πλαίσιο της Grecka Panorama πραγματοποιείται και το 16ο Ετήσιο Τουρνουά Τάβλι, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας ΕΡΜΗΣ. Στο τουρνουά συμμετέχει μεγάλος αριθμός από γυναίκες και άνδρες από την Ελλάδα, την Πολωνία και  άλλες χώρες, καθώς αποτελεί ένα αγαπημένο και παραδοσιακό παιχνίδι, χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024