Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ έκθεση “Ζυθογνωσία” οργανώθηκε για 3η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο

Η έκθεση “Ζυθογνωσία” οργανώθηκε για 3η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο

Περισσότερους από 3.000 επισκέπτες δελέασε η έκθεση “Ζυθογνωσία” που οργανώθηκε φέτος για 3η φορά, στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Η έκθεση είναι η μοναδική στο είδος της […]

Περισσότερους από 3.000 επισκέπτες δελέασε η έκθεση “Ζυθογνωσία” που οργανώθηκε φέτος για 3η φορά, στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Η έκθεση είναι η μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα και παρουσιάζει μικροζυθοποιίες και, γενικότερα, ζύθους υψηλής ποιότητας. Οι επισκέπτες της δοκίμασαν δεκάδες διαφορετικές μπίρες (130 συνολικά), από 50 περίπου ζυθοποιίες, ελληνικές και ξένες· επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ζυθοποιούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορα μέρη της χώρας, να δοκιμάσουν μερικές εξαιρετικά σπάνιες μπίρες και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια. Από πέρυσι η Ζυθογνωσία φέρνει στην Ελλάδα καταξιωμένους ξένους δημοσιογράφους μπίρας, ώστε η ελληνική παραγωγή να αποκτήσει φήμη και στο εξωτερικο· φέτος επέλεξε τον Βρετανό Adrian Tierney-Jones και τον Ιταλό Maurizio Maestrelli, που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το ποιοτικό επίπεδο της ελληνικής μικροζυθοποιίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν επίσης την ευκαιρία να συνοδέψουν τις αγαπημένες τους μπίρες με νόστιμα μπέργκερ και άλλες ευφάνταστες “street food” γεύσεις εμπνευσμένες από διάφορες κουζίνες του κόσμου με την υπογραφή του σεφ Ηλία Σκουλά και της Εργίνας Βεντούρη του εστιατορίου Food Mafia. Τέλος, προσφορές σε κάβες και μπιραρίες Αθήνας και προαστίων πλαισίωσαν τη Ζυθογνωσία όλη την εβδομάδα πριν τις ημέρες διεξαγωγής της, κατά τη λεγόμενη “Athens Beer Week”, με αξιοσημείωτη συμμετοχή ζυθόφιλων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024