Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ιστιοπλοΐα είναι ο νικητής του Sailing Marathon

Η ιστιοπλοΐα είναι ο νικητής του Sailing Marathon

Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που έχουν γράψει ιστορία σε θαλάσσιους στίβους στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου θα πάρουν μέρος στο Sailing Marathon, που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου από τον Ναυτικό […]

Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που έχουν γράψει ιστορία σε θαλάσσιους στίβους στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου θα πάρουν μέρος στο Sailing Marathon, που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου, σε μία κοινή γραμμή εκκίνησης, θα βρεθούν όλες οι γενιές της ιστιοπλοΐας και οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να “τρέξουν” δίπλα από τα ινδάλματά τους. Στη λίστα των συμμετοχών καθημερινά προστίθενται νέα ονόματα και ο “Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος” θα αποτελέσει τη γιορτή του αθλήματος. Το “Sailing Marathon 2018” θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Στις 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο “Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος” για 22 κατηγορίες, τύπου dinghy, ενώ την παραμονή και την επόμενη ημέρα θα υπάρξουν προπονητικά camp και, παράλληλα, events. H διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα διαφόρων θεσμικών φορέων υποστήριξης ενώ, παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα, θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024