Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Grekland Panorama της Στοκχόλμης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Grekland Panorama της Στοκχόλμης

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Στοκχόλμης Grekland Panorama, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής […]

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Στοκχόλμης Grekland Panorama, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν έντυπο τουριστικό υλικό και να ενημερωθούν για τις τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχονται στην Κεντρική Μακεδονία και για τους τουριστικούς προορισμούς που μπορούν να επισκεφτούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Οι επισκέπτες της έκθεσης συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και συνέλεξαν πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ.κ. Κλεόπας, η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Σουηδία κα Σταυρούλα Σκαλτσή, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024