Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Spyrou Hotels φιλοξένησε τη Γερμανίδα Travel Blogger κα Ines Rewel

Η Spyrou Hotels φιλοξένησε τη Γερμανίδα Travel Blogger κα Ines Rewel

Η Spyrou Hotels φιλοξένησε τη διακεκριμένη Γερμανίδα Travel Blogger κα Ines Rewel του Viermal Fernweh στα ξενοδοχεία της στο νησί της Σκοπέλου, στην Ελλάδα. Η Ines διέμεινε στο Skopelos Holidays […]

Η Spyrou Hotels φιλοξένησε τη διακεκριμένη Γερμανίδα Travel Blogger κα Ines Rewel του Viermal Fernweh στα ξενοδοχεία της στο νησί της Σκοπέλου, στην Ελλάδα. Η Ines διέμεινε στο Skopelos Holidays Hotel & Spa στη Χώρα Σκοπέλου. “Η αφοσίωσή μας στα ταξίδια εκπροσώπων τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι μεγάλης σημασίας, τόσο για τα ξενοδοχεία μας όσο και για τη σμαραγδένια  Σκόπελο”, είπε ο κ. Γιάννης Γρηγόρας, αναπληρωτής διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Spyrou Hotels. “Τα λόγια δεν είναι αρκετά να εκφράσουν το πόσο σημαντικό είναι για τους δυνητικούς επισκέπτες να έχουν μια άποψη από πρώτο χέρι για το τι μπορούν να προσδοκούν, και τι θα έχουν ως εμπειρία μέσα από τις θαυμάσιες διηγήσεις των ταλαντούχων bloggers, όπως η κα Rewel”, πρόσθεσε. Η Σκόπελος είναι ένας ήδη δημοφιλής προορισμός για τους Γερμανούς και η συνεργασία με το Viermal Fernweh μας βοηθάει να αναδείξουμε περαιτέρω τις φυσικές ομορφιές του νησιού, το οποίο είναι ένας υπέροχος προορισμός για οικογενειακές διακοπές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024