Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“INNER LIFE” της Ιταλίδας ζωγράφου Sonia Ros στον ΔΑΑ

“INNER LIFE” της Ιταλίδας ζωγράφου Sonia Ros στον ΔΑΑ

Η έκθεση “INNER LIFE” της Ιταλίδας ζωγράφου Sonia Ros σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας στο πλαίσιο της φιλοξενίας της διεθνούς σύγχρονης τέχνης στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια […]

Η έκθεση “INNER LIFE” της Ιταλίδας ζωγράφου Sonia Ros σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας στο πλαίσιο της φιλοξενίας της διεθνούς σύγχρονης τέχνης στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, με την επιμέλεια της Αφροδίτης Οικονομίδου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, της Περιφέρειας Βενετίας-Regione Veneto και του Ινστιτούτου IGAV. Η εικαστική εγκατάσταση “INNER LIFE” της Sonia Ros πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας, με επιμέλεια του Silvio Fuso, κατά τη διάρκεια της Μπιενάλε το 2019. Ανανεωμένη, με αυθεντικό υλικό από τα μόνιτορ του Αεροδρομίου της Αθήνας, “προσγειώνεται” τώρα στην ελληνική πρωτεύουσα. Έξι εντυπωσιακά έργα μεγάλων διαστάσεων, γεμάτα αινιγματικές φιγούρες και εκρηκτικά χρώματα θα κοσμήσουν τους διαδρόμους αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τις 11 Απριλίου ως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Η έκθεση στο Αεροδρόμιο της Αθήνας πραγματοποιείται με την επιμέλεια και το συντονισμό της κ. Χαράς-Ελένης Μητσοτάκη, Τομεάρχη Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτισμού του ΔΑΑ. Ταυτόχρονα, μια αναδρομική έκθεση της ζωγράφου θα φιλοξενηθεί στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας από τις 20 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου 2022.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024