Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στην Κισσόνεργα

Κατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στην Κισσόνεργα

Άρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας στην επαρχία της Πάφου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πολίτης” της Κύπρου, το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση στο τέλος […]

Άρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας στην επαρχία της Πάφου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πολίτης” της Κύπρου, το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση στο τέλος Απριλίου του 2020. Η χρηματοδότηση θα γίνει από συσσωρευμένα αποθέματα του ταμείου του Κ.Σ. Κισσόνεργας και από το ειδικό ταμείο στο οποίο έχουν καταβληθεί κεφάλαια για τις δεσμεύσεις για κατασκευή πεζόδρομου. Σε ανακοίνωση του, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας, κ. Γιώργος Στυλιανού, σημειώνει ότι ήδη υπεγράφησαν τα συμβόλαια για άμεση έναρξη των εργασιών. “Το  έργο, σε πρώτη φάση, θα στοιχίσει γύρω στις 300.000 ευρώ, θα είναι μήκους περίπου 2 χλμ., θα ενώσει όλα τα ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής της Κισσόνεργας και θα έχει ενιαίο σχεδιασμό που συνάδει με το περιβάλλον και τις αναπτύξεις που έχουν γίνει στην περιοχή”. Σημειώνεται ότι “παρ’όλο που η κατασκευή του πεζόδρομου, στην τελική του μορφή, αρχικά προϋπολογιζόταν να στοιχίσει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ, το Συμβούλιο, “έχοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές του δυνατότητες, αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές στον σχεδιασμό και με συνετή διαχείριση φιλοδοξεί το έργο να στοιχίσει σε πρώτη φάση γύρω στις τριακόσιες χιλιάδες, δηλαδή περίπου στο ένα  δέκατο του αρχικού προϋπολογισμού”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024