Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΛανσαρίστηκε το Green Guide για τουριστικές επιχειρήσεις

Λανσαρίστηκε το Green Guide για τουριστικές επιχειρήσεις

Η MedVenture ΕΠΕ ανακοίνωσε ότι λάνσαρε με επιτυχία το “Green Guide για Τουριστικές Επιχειρήσεις” στη HORECA 2016. Πλέον όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μπορούν να επισκέπτονται το green-guide.gr, να […]

Η MedVenture ΕΠΕ ανακοίνωσε ότι λάνσαρε με επιτυχία το “Green Guide για Τουριστικές Επιχειρήσεις” στη HORECA 2016. Πλέον όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μπορούν να επισκέπτονται το green-guide.gr, να διαβάζουν το Green Blog μας και να ενημερώνονται για όλα τα πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες, που κυκλοφορούν στην αγορά. Επίσης μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Guide σε μορφή PDF. Μόλις ανέβηκε και η σελίδα του “Green Guide για Τουριστικές Επιχειρήσεις” στο Facebook. Κάθε φορέας, επιχείρηση ή οργάνωση, που θα έρθει στην παρέα της, έχει τη δυνατότητα μέσω αυτής να δικτυωθεί, να μάθει για πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες και να προβάλλει τις δικές του πράσινες πρακτικές. Η MedVenture ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του αειφόρου τουρισμού εδώ και 6 χρόνια. Ασχολείται με την πράσινη συμβουλευτική των καταλυμάτων, με τη βελτίωση του branding τους και με τις ανάγκες τους στον τομέα της γραφιστικής και τις κειμενογράφησης. Επίσης έχει δημιουργήσει το ecotourism-greece.com, τη μεγαλύτερη ελληνική ιστοσελίδα για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024