Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLet’s celebrate life together από το Δήμο Πάργας

Let’s celebrate life together από το Δήμο Πάργας

Με το μήνυμα “let’s celebrate life together” (ας γιορτάσουμε μαζί τη ζωή) ο Δήμος και οι επαγγελματίες της Πάργας ετοιμάζονται να αναθερμάνουν, αλλά και να επεκτείνουν την προσέγγιση παραδοσιακών και νέων τουριστικών […]

Με το μήνυμα “let’s celebrate life together” (ας γιορτάσουμε μαζί τη ζωή) ο Δήμος και οι επαγγελματίες της Πάργας ετοιμάζονται να αναθερμάνουν, αλλά και να επεκτείνουν την προσέγγιση παραδοσιακών και νέων τουριστικών αγορών, στο πλαίσιο της ανάθεσης των θεμάτων τουριστικής διαχείρισης στον όμιλο εταιρειών συμβούλων MTC Group. Οι πρώτες κινήσεις αναπτύχθηκαν από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Νότη Μαρτάκη σε συνάντηση εργασίας της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Πάργας, στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Πιτσάρος και Βασίλης Γκίζας, οι εκπρόσωποι της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας, του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάργας, του Συλλόγου Εστίασης & Καφέ Μπαρ Πάργας, του Συλλόγου Φίλων του Νεκρομαντείου, του Εμπορικού Συλλόγου Πάργας, του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αμμουδιάς και το στέλεχος της εταιρείας συμβούλων κ. Γουλιέλμος Λύτρας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024