Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε το βραβείο ‘Treasures of the Greek Tourism’ για το 2018 τιμήθηκε η Maroulis Travel

Με το βραβείο ‘Treasures of the Greek Tourism’ για το 2018 τιμήθηκε η Maroulis Travel

Βραβείο “Treasures of the Greek Tourism” κατέκτησε η Maroulis Travel στο πλαίσιο των ομώνυμων βραβείων της New Times Publishing που διενεργήθηκαν σε λαμπερή εκδήλωση την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Radisson […]

Βραβείο “Treasures of the Greek Tourism” κατέκτησε η Maroulis Travel στο πλαίσιο των ομώνυμων βραβείων της New Times Publishing που διενεργήθηκαν σε λαμπερή εκδήλωση την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Radisson Blue Park Hotel Athens. Τη Maroulis Travel εκπροσώπευσαν οι κ.κ. Άρης, Στέλιος και Πάνος Μαρούλης, ενώ το βραβείο στην εταιρεία απένειμε ο πρόεδρος της FEDHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης. Για τη διάκριση ο κ. Πάνος Μαρούλης δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κατάκτηση αυτού του βραβείου γιατί είναι η έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας μας να βρίσκεται συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων και να αποτελεί μια επιχείρηση πρότυπο στον κλάδο των τουριστικών μετακινήσεων στη χώρα μας. Το βραβείο “Treasures of the Greek Tourism” δίνει στη Maroulis Travel δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά να πρωτοπορούμε και να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό, τον οποίο υπηρετούμε για περισσότερα από 40 χρόνια”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024