Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29 Ιουνίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29 Ιουνίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους κι ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν. Στην ολομέλεια καλεσμένος ήταν ο υπουργός τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης όπου ευχαρίστησε το σύλλογο για την ευκαιρία που το δόθηκε να παρευρεθεί και εξέφρασε την προσοχή στο ξεκίνημα αυτής της δύσκολης σεζόν και τόνισε ότι τα πρωτόκολλα είναι αυτά που θα διατηρήσουν την ασφάλεια και θα μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλό το ποσοστό εξάπλωσης. Επίσης προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο πρόεδρος ΣΕΤΕ κ. Ιωάννης Ρέτσος, η διευθύντρια ΞΕΕ κα Αγνή Χρηστίδου, ο εντεταλμένος επιτροπής τουρισμού Κρήτης κ. Κώτσογλου Κυριάκος, ο διευθυντής ΠΥΤ Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Άρης Στρατάκης, ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργο Πλιάκας, ο πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ (Πανελλήνιας ομοσπονδίας διευθυντών ξενοδοχείων) κ. Πελεκανάκης Γιώργος, Ακολούθως ο κ. Διαμαντάκης Θανάσης γιατρός Ιατρικού κέντρου Χερσονήσου ενημέρωσε για την αντιμετώπιση κρουσμάτων και το πλάνο δράσης στα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια ο κ. Αμαργιαννάκης Εμμανουήλ μας μίλησε για την εργασιακή νομοθεσία και τις νέες τροπολογίες. Επίσης στην διαδικτυακή ολομέλεια παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των ενώσεων ξενοδοχείων Ηρακλείου και Ρεθύμνης οι κ.κ. Χαλκιαδάκης Νικος, και Τσακαλάκης Μανόλης και ο κ. Αλέξανδρος Ανεμογιάννης πρόεδρος συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Κέρκυρας, όπως και εκπρόσωποι από TOs, ο κ. Δημήτρης Χαριτίδης (ΤΕΖTOUR), ο κ. Ιωάννης  Παπαδάκης (DTS), κ. Ντέμης  Ευαγγελινός (BLUE STYLE), η κα Αναστασία Χαριζόπουλου (Τake it Sunny), Suzanne Ossenblok (SUNWEB GROUP) και ο κ.  Μάρκος Γιαννισόπουλος, εκπρόσωπος Expedia.com οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και την ζήτηση από τις χώρες που συνεργάζονται. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024