Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNikki Beach Resort & Spa Porto Heli: O Αντώνη Ρέμος ξεσήκωσε το Πόρτο Χέλι

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli: O Αντώνη Ρέμος ξεσήκωσε το Πόρτο Χέλι

Επιτυχία σημείωσε η ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, η οποία αποτέλεσε τον επίλογο σε μια σεζόν γεμάτη μοναδικά […]

Επιτυχία σημείωσε η ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, η οποία αποτέλεσε τον επίλογο σε μια σεζόν γεμάτη μοναδικά events και τον καλύτερο πρόλογο σε μία εκδήλωση που θα γίνει θεσμός. Το φαντασμαγορικό πάρτι του Nikki Beach συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 προσκεκλημένους οι οποίοι έφτασαν στο Πόρτο Χέλι τόσο μέσω ξηράς όσο και μέσω θαλάσσης, με τον Αργολικό Κόλπο να γεμίζει από σκάφη. Ο χώρος του Beach Club είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη συναυλία με την πισίνα του να μετατρέπεται σε stage. Πολλές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο παραβρέθηκαν στη συναυλία και διασκέδασαν μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας τις μοναδικές ερμηνείες του τραγουδιστή και δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση, ενώ ο Αντώνης Ρέμος κλείνοντας τη συναυλία ανανέωσε το ραντεβού του με το Nikki Beach και το Πόρτο Χέλι για του χρόνου ενθουσιάζοντας το κοινό. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η elit by Stolichnaya, η οποία έδωσε το όνομά της και στην V.V.I.P. Ζone που μετονομάστηκε σε Elit Zone, και η Volvo που παρουσίασε το νέο Volvo S90.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024