Το Summer Senses Luxury Resort, το πολυτελές 5* ξενοδοχείο στη Μάρπησσα της Πάρου, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά το εστιατόριο Galazia Hytra που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 18 […]
Το Summer Senses Luxury Resort, το πολυτελές 5* ξενοδοχείο στη Μάρπησσα της Πάρου, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά το εστιατόριο Galazia Hytra που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 18 Ιουνίου. “Παιδί” του βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου Hytra και πιστή στη φιλοσοφία για κλασικές συνταγές που αναδεικνύονται σε σύγχρονα πιάτα μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, η Galazia Hytra προσφέρει γεύσεις που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Το μενού έχει συνθέσει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Τάσος Μαντής. Αρώματα και γεύσεις Ελλάδας και καλοκαιριού πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο. Από τα χαρακτηριστικά αφράτα ψωμάκια και την απαλή σούπα κακαβιάς μέχρι τις δροσερές σαλάτες και τα ορεκτικά που έχουν χρώμα από Αιγαίο όλα εκφράζουν την ελληνική κουζίνα. Στις επιλογές των κυρίως ξεχωρίζουν το λαβράκι με κριθαρότο από άγριο μάραθο και αβγοτάραχο Μεσολογγίου αλλά και το σιγοψημένο στον φούρνο αρνάκι που συνοδεύεται από μίνι πατάτες και λαχανικά. Ο επίλογος γράφεται με τα μοναδικά επιδόρπια που διαθέτουν ευφάνταστους συνδυασμούς όπως το “Λεμόνι” με κέικ λεμόνι και παγωτό ελαιόλαδο ή το “Ιπποφαές” με μους λευκής σοκολάτας και κρέμα ιπποφαές με μάνγκο Πάρου.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.