Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι σεφ δημιουργούν πιάτα Surf ’n’ Turf στο φετινό Chefs’ Competition του 5ου Mediterranean Yacht Show

Οι σεφ δημιουργούν πιάτα Surf ’n’ Turf στο φετινό Chefs’ Competition του 5ου Mediterranean Yacht Show

Σε μια επιτυχημένη διοργάνωση εξελίχθηκε το 5ο Mediterranean Yacht Show, που έλαβε χώρα από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, με περισσότερα από 107 πολυτελή επανδρωμένα σκάφη που διατίθενται […]

Σε μια επιτυχημένη διοργάνωση εξελίχθηκε το 5ο Mediterranean Yacht Show, που έλαβε χώρα από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, με περισσότερα από 107 πολυτελή επανδρωμένα σκάφη που διατίθενται προς ναύλωση να συμμετέχουν και περισσότερους από 400 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να επισκέπτονται το show. Επιπλέον, δύο αναγνωρισμένοι και βραβευμένοι σεφ και οι δύο με 2 αστέρια Michelin, ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής του ιδιαίτερα απαιτητικού Chefs’ Competition. Η πόλη και το λιμάνι του Ναύπλίου αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά την ιδανική τοποθεσία για τη φιλοξενία αυτής της ετήσιας γιορτής του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία φέτος προσέλκυσε περισσότερες συμμετοχές από τα υπόλοιπα διεθνή shows.
Τα πληρώματα των σκαφών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους στον γαστρονομικό διαγωνισμό, ο οποίος φέτος είχε ως θέμα του το Surf ’n’ Turf, μια ιδιαίτερα απαιτητική πρόκληση για τους συμμετέχοντες. Τα yachts που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν και στον διαγωνισμό Tablescaping, στον οποίο αξιολογείται το ταλέντο των πληρωμάτων στο στήσιμο ενός τραπεζιού που χαρακτηρίζεται από κομψότητα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024