Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΩς τουριστικά πρότυπα παρουσιάστηκαν το Λιμάνι της Σκύρου και το Skyros Project στο Next is Now Forum

Ως τουριστικά πρότυπα παρουσιάστηκαν το Λιμάνι της Σκύρου και το Skyros Project στο Next is Now Forum

Ως τουριστικό πρότυπο παρουσιάστηκε το λιμάνι της Σκύρου και το “Skyros Project” από τους διοργανωτές και την πολιτική ηγεσία στο συνέδριο τουρισμού Next is Now Forum, που διοργανώθηκε για δεύτερη […]


Ως τουριστικό πρότυπο παρουσιάστηκε το λιμάνι της Σκύρου και το “Skyros Project” από τους διοργανωτές και την πολιτική ηγεσία στο συνέδριο τουρισμού Next is Now Forum, που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου και το enikonomia.gr. Στο συνέδριο ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κ. Κυριάκος Αντωνόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής με θέμα το θαλάσσιο τουρισμό και η καθηγήτρια κα Κωνσταντίνα Σκαναβή, συνιδρύτρια με τον πρόεδρο του Λ.Τ. Σκύρου του καινοτόμου περιβαλλοντικού προγράμματος “Skyros Project” αναφέρθηκε στη δυναμική και την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το πρόγραμμα και την προοπτική εισαγωγής του στην περιβαλλοντική εκπαίδευση των κλάδων του τουρισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024