Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαγκόσμια Ημέρα Βουνού στη Μαγνησία

Παγκόσμια Ημέρα Βουνού στη Μαγνησία

Για δεύτερη χρονιά γιορτάστηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού “Μαγνητών Κιβωτός”, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου και […]

Για δεύτερη χρονιά γιορτάστηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού “Μαγνητών Κιβωτός”, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η “Παγκόσμια Ημέρα Βουνού”, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016. Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής-θεσμός από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε διήμερο εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Valis Resort Hotel στην Αγριά με εισηγήσεις που αφορούν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τη πιστοποίηση των ξενοδοχείων και τη δικτύωση των εμπλεκομένων στο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Παράλληλα παρέστησαν τουριστικοί πράκτορες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στις εναλλακτικές δραστηριότητες, προκειμένου να γνωρίσουν το Πήλιο αλλά και να συναντήσουν τους ξενοδόχους με στόχο τη σύναψη συνεργασιών. Αντίστοιχα χθες, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου έγινε πεζοπορία ακολουθώντας το μονοπάτι Καλά Νερά – Πινακάτες – Βυζίτσα – Σταθμός Μηλεών υπό την καθοδήγηση του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024