Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsPepper Thursdays στο Galaxy bar

Pepper Thursdays στο Galaxy bar

Από την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στα decks του Galaxy bar στοι Hilton Αθηνών ανεβαίνουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96.6 και συνθέτουν το σημερινό soundtrack της Αθήνας […]

Από την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στα decks του Galaxy bar στοι Hilton Αθηνών ανεβαίνουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96.6 και συνθέτουν το σημερινό soundtrack της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και τα εντυπωσιακά φώτα της πόλης από τον τελευταίο όροφο του Hilton. Το μουσικό ταξίδι στις σπουδαιότερες στιγμές της παγκόσμιας μουσικής δημιουργίας: jazz, rock, soul, funk, reggae και swing με τραγούδια και καλλιτέχνες που άφησαν εποχή αλλά και εκφραστές της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας. Για τον Φεβρουάριο, πρώτος αναλαμβάνει ο Γιάννης Καστανάκης (12/2), ακολουθούν οι Πάνος Σουρούνης (19/2) και Κοσμάς Δεβελέγκας (26/2) και στη συνέχεια θ’ ανέβουν στα decks εναλλάξ και οι υπόλοιποι μουσικοί παραγωγοί του σταθμού. Τα DJs sets του Pepper ξεκινούν στις 20:30, οπότε οι Πέμπτες βρήκαν τον ιδανικό προορισμό για κοκτέιλ και finger food μετά το γραφείο. Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε την έξοδό σας με δείπνο, το Galaxy Restaurant, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, θα σας ενθουσιάσει με τη διεθνή δημιουργική κουζίνα του και τη μεγάλη ποικιλία σε σούσι. Το Galaxy προσφέρει δωρεάν Wi-Fi για να ανεβάσετε στο instagram τις ωραιότερες φωτογραφίες από την πανοραμική θέα του. Οι “Pepper Thursdays @ Galaxy Bar” πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Havana Club.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024