Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣε ανακοίνωσή του, το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΝ αναφέρει σχετικά με τη διοργάνωση των Μεσογειακών

Σε ανακοίνωσή του, το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΝ αναφέρει σχετικά με τη διοργάνωση των Μεσογειακών

Σε ανακοίνωσή του, το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΝ αναφέρει σχετικά με τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013: “Από την προχθεσινή σύσκεψη των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού προκύπτει ότι η […]

Σε ανακοίνωσή του, το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΝ αναφέρει σχετικά με τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013: “Από την προχθεσινή σύσκεψη των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού προκύπτει ότι η κυβέρνηση επιμένει στη διοργάνωση των άχρηστων Μεσογειακών Αγώνων του 2013 σε Βόλο και Λάρισα, με κόστος 135 εκατ. ευρώ. (…) Οι αρχικές διακηρύξεις περί Μεσογειακών αγώνων -δήθεν- εργαλείου για την αθλητική, πολιτιστική, περιβαλλοντική, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλίας έχουν καταρρεύσει. Όλα τα συνοδευτικά έργα υποδομών που υποτίθεται ότι θα γίνονταν, (π.χ. Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Μεσογειακό Χωριό για εργατικές οικογένειες, ρυμοτομικές και συγκοινωνιακές ρυθμίσεις κ.λπ.) μπήκαν στο χρονοντούλαπο. Κανένα από αυτά τα έργα δεν πρόκειται να γίνει σε ολόκληρη την περιφέρεια. Πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα για την κατασπατάληση πόρων για να περάσουν καλά τα μέλη της Μεσογειακής ‘οικογένειας’ και οι εταιρείες τους. Κανένας σοβαρός κοινωνικός λόγος δεν υπάρχει για να διεξαχθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 στην Ελλάδα. Μόνο λόγοι εξυπηρέτησης γνωστών ιδιωτικών συμφερόντων”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024