Σε έναν ωραίο και λειτουργικό χώρο για εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, συνεστιάσεις και άλλες πολυπληθείς εκδηλώσεις, το “Οδός Κασσάνδρας” στον Βοτανικό στην Αθήνα, έγιναν και φέτος από 16 έως 19 Φεβρουαρίου εντατικά […]
Σε έναν ωραίο και λειτουργικό χώρο για εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, συνεστιάσεις και άλλες πολυπληθείς εκδηλώσεις, το “Οδός Κασσάνδρας” στον Βοτανικό στην Αθήνα, έγιναν και φέτος από 16 έως 19 Φεβρουαρίου εντατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια υψηλής και προωθημένης μαγειρικής τέχνης και τεχνικής. Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από την Gastronomy essentials, με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ, Σχολών ΑΚΜΗ. Στα μαθήματα των νέων τεχνικών και τάσεων της αγοράς, συνεισέφερε με την παγκόσμιας εμβέλειας γνώση η Alain Ducasse, Foundation Πρέσβης της Electrolux. Βέβαια, όλες οι δημιουργίες και τεχνικές εκτελέστηκαν από τα μηχανήματα Electrolux Professional (δε θα μπορούσαν να γίνουν με άλλα μηχανήματα λόγω των δυνατοτήτων τους που μόνο η Electrolux παρέχει). Οι συμμετέχοντες ήταν F&B managers, ιδιοκτήτες εστιατορίων, αναγνωρισμένοι chefs κ.λπ.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.