Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Τη δυνατότητα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του το ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, μέσω της ένταξής του στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε […]

Τη δυνατότητα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του το ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, μέσω της ένταξής του στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα διαμονής στο ξενοδοχείο, οι κάτοχοι της Miles+Bonus κάρτας με την επίδειξη της κατά το check-in θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώνουν 250 μίλια εξαργύρωσης. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για δωρεάν διαμονές. Με τη σύνδεση στο Miles+Bonus λογαριασμό τους, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλλουν online το αίτημα εξαργύρωσης τους, τουλάχιστον δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία διαμονής. Στη συνέχεια θα λαμβάνουν ενημέρωση από το ξενοδοχείο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος τους. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, θα αφαιρούνται αυτόματα τα αντίστοιχα μίλια από το λογαριασμό τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024