Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση Ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας με τον δήμαρχο

Συνάντηση Ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας με τον δήμαρχο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας συναντήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου με τον δήμαρχο κ. Κώστα Νικολούζο. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας και με γνώμονα την εικόνα της τουριστικής Κέρκυρας, […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας συναντήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου με τον δήμαρχο κ. Κώστα Νικολούζο. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας και με γνώμονα την εικόνα της τουριστικής Κέρκυρας, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την υδροδότηση τωνξενοδοχείων, την κατάσταση του οδικού δικτύου, τη χρήση και τον καθαρισμό των παραλιών, την αναθεώρηση του πλαισίου για τις κατευθυντήριες πινακίδες των ξενοδοχείων, την εικόνα του παραλιακού όρμου της Γαρίτσας και για τα απορρίμματα. Ο δήμαρχος της Κέρκυρας διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων και εγγυήθηκε ότι αυτό το καλοκαίρι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο νησί μας, σε σχέση με τα απορρίμματα και την αποκομιδή τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024