Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Συνάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Θέματα που αφορούν την ομογένεια την εκκλησία, αλλά και την πορεία της χώρας μας, συζήτησαν, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια συνάντησής […]

Θέματα που αφορούν την ομογένεια την εκκλησία, αλλά και την πορεία της χώρας μας, συζήτησαν, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στη Νέα Υόρκη. Η υπουργός Τουρισμού στις δηλώσεις της, μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της Αρχιεπισκοπής στην Αμερική και τη στήριξη που παρέχει στους ομογενείς, ενώ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του, έναντι των προβλημάτων του ελληνικού λάου. Καταλήγοντας, η κα Κεφαλογιάννη ευχήθηκε “κάθε επιτυχία στην πολύτιμη κοινωνική προσφορά του”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024