Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣύντομες αποδράσεις εντός Ελλάδος σε ειδικές τιμές από τη Ryanair

Σύντομες αποδράσεις εντός Ελλάδος σε ειδικές τιμές από τη Ryanair

Η Ryanair προσκαλεί σήμερα, 24 Φεβρουαρίου, όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για μια σύντομη απόδραση εντός Ελλάδος σε ειδικές τιμές. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων […]

Η Ryanair προσκαλεί σήμερα, 24 Φεβρουαρίου, όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για μια σύντομη απόδραση εντός Ελλάδος σε ειδικές τιμές. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και το Απρίλιο του 2015. Ο κ. John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε: “Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ για ταξίδια εσωτερικού, καθιστώντας ένα ταξίδι εντός Ελλάδος ως την ιδανική απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγο των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”. Σημειώνεται ότι η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024