Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsThe Food Project: Refill

The Food Project: Refill

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο στο Hyatt Regency Hotel της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται το The Food Project: Refill. Γνωστοί σεφ θα φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες στις κουζίνες […]

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο στο Hyatt Regency Hotel της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται το The Food Project: Refill. Γνωστοί σεφ θα φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες στις κουζίνες τους, εστιατόρια της πόλης θα μαγειρέψουν αποκλειστικά για εκείνους, σε μια γιορτή διαδραστικής μαγειρικής εμπειρίας. Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο TFP: Refill είναι τα εξής:

  • Σάββατο: Έργον, “La place mignonne”, “Noodle bar”, “Βυζαντινό – Πολίτικη Κουζίνα” και “Αμβροσία”.
  • Κυριακή: “Λάδι και Ρίγανη”, “Μικρός Βοριάς”, “Aqua”, “Μανιτάρι” και Αμβροσία”.

Η ώρα προσέλευσης για το Σάββατο 24/11 είναι στις 19:00, ενώ περίπου στις 22:30 θα ακολουθήσει wine cocktail party με τη μουσική της Ραφαέλλας Ράλλη. Την Κυριακή η ώρα προσέλευσης είναι στις 13:00 και το event θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00. Η είσοδος στο The Food Project: Refill είναι στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο φίλων καρκινοπαθών παιδιών, “ΣΤΟΡΓΗ”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024