Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTo 363 Bar by Baba Au Rum εγκαινιάζει το fine drinking στο Grace Hotel στη Σαντορίνη

To 363 Bar by Baba Au Rum εγκαινιάζει το fine drinking στο Grace Hotel στη Σαντορίνη

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, την Παρασκευή 15 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του σηματοδοτώντας την αρχή μιας μοναδικής καλοκαιρινής σεζόν με τον Θάνο Προυναρού […]

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, την Παρασκευή 15 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του σηματοδοτώντας την αρχή μιας μοναδικής καλοκαιρινής σεζόν με τον Θάνο Προυναρού και την ομάδα του Baba Au Rum να μας συστήνουν το “363 Bar by Baba Au Rum”, επαναπροσδιορίζοντας το fine drinking στη Σαντορίνη. Ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου ταξιδεύει στο νησί για να απογειώσει τις βραδιές στην Καλντέρα με τα premium cocktails που επιμελείται ο connoisseur του είδους. Ο Θάνος Προυναρούς και το Baba Au Rum σύστησαν την κουλτούρα του fine mixology στο ελληνικό κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή bar σκηνή με το μοντέρνο signature στιλ του ήδη από το 2009. Σήμερα οι experts ετοιμάζουν τα σέικερ και τις μεζούρες τους για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο μπαρ του Grace Hotel, το 363 Bar by Baba Au Rum. Στην Καλντέρα της Σαντορίνης, το Grace Hotel, είναι το μοναδικό μέλος της Auberge Resorts Collection στην Ευρώπη. Η πολυτέλεια συναντά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Σαντορίνης σε ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο οίκημα που αποτελείται από σουίτες και βίλες με θέα στον επιβλητικό Σκάρο. Η γαστρονομία είναι επίσης πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, καθώς ο Λευτέρης Λαζάρου σαλπάρει στο νησί με το “Varoulko Santorini”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024