Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Grace Santorini γιορτάζει το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge

Το Grace Santorini γιορτάζει το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge

Ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσορίζει τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge και ανακοινώνει μία συνεργασία με τις Dom Perignon και Moet […]

Ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσορίζει τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge και ανακοινώνει μία συνεργασία με τις Dom Perignon και Moet & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moet Hennessy. Το νέο Champagne & Cocktail Lounge βρίσκεται ακριβώς 363 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, κάτι που του προσδίδει ανεμπόδιστη θέα προς της Καλντέρα. Το Grace Santorini, προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας αυτού του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Champagne Lounge, ανακοίνωσε μία μοναδική συνέργεια με τον διάσημο οίκο Moet Hennessy. Η συνέργεια αυτή αφορά στην από κοινού δημιουργία μίας σειράς ξεχωριστών εκδηλώσεων με θέμα “Vintages & Vistas”, στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν οι εμβληματικές σαμπάνιες του οίκου, Dom Perignon και Moet & Chandon. Οι θεματικές βραδιές ξεκινούν τον Ιούνιο με το 363 Champagne & Cocktail Lounge να υποδέχεται τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Perignon για μία  ξεχωριστή γευσιγνωστική μύηση στον κόσμο της εκλεκτής αυτής σαμπάνιας. Τον Ιούλιο, ο Σπύρος Αγιους θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moet & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα  μενού υψηλής γαστρονομίας. Σε όλες τις γευσιγνωσίες που θα πραγματοποιηθούν, ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα δημιουργήσει τα ιδανικά συνοδευτικά canapes για τις εκλεκτές Dom Perignon και Moet & Chandon που θα δοκιμαστούν, συμπεριλαμβανομένων των Dom Perignon P2 του 1998 και της Moet & Chandon Grand Vintage Collection 1998. Όλες οι γευσιγνωσίες θα πραγματοποιηθούν στο επιβλητικό 363 με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ενώ τα  degustation menu πέντε πιάτων και τεσσάρων vintages Dom Perignon τον Ιούνιο και Moet & Chandon τον Ιούλιο αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν στο βραβευμένο εστιατόριο “Santoro” του ξενοδοχείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024