Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Grecotel Pallas Athena χορηγός φιλοξενίας του διάσημου Καναδού σκηνοθέτη Alan Dilworth

Το Grecotel Pallas Athena χορηγός φιλοξενίας του διάσημου Καναδού σκηνοθέτη Alan Dilworth

Ο διακεκριμένος και πολυβραβευμένος Καναδός θεατρικός σκηνοθέτης Alan Dilworth φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, καθώς θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με το Θέατρο Πόρτα, ένα […]

Ο διακεκριμένος και πολυβραβευμένος Καναδός θεατρικός σκηνοθέτης Alan Dilworth φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, καθώς θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με το Θέατρο Πόρτα, ένα από τα πιο επιτυχημένα καναδικά έργα που έχουν παιχτεί στη χώρα του τα τελευταία χρόνια, το ‘This is War’. Η θεατρική παράσταση, που γράφτηκε από την Hanna Moskowitz και κρίνεται απόλυτα επίκαιρη, θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Πόρτα αύριο, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου. Ο σκηνοθέτης Alan Dilworth είναι γνωστός για τις σύγχρονες τραγωδίες και τις διασκευές κλασικών έργων που ανεβάζει. Επίκεντρο του ενδιαφέροντός του είναι η έννοια της δικαιοσύνης και του ανθρώπου. Το 2013 βραβεύτηκε με το Christopher Plummer Fellowship Award of Excellence για τη δουλειά του πάνω σε κλασικά κείμενα. Επίσης είναι καλλιτεχνικός συν-διευθυντής και Drummond-Dorrance Fellow στο σημαντικότερο ίσως θέατρο σύγχρονου ρεπερτορίου του Τορόντο Soulpepper Theatre Company, συνιδρυτής και Καλλιτεχνικός συν-διευθυντής του Sheep No Wool καθώς και συν-ιδρυτής του Belltower Theatre.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024