Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο La piscine Art Hotel στη Σκιάθο πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Το La piscine Art Hotel στη Σκιάθο πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Το ξενοδοχείο La piscine Art Hotel στη Σκιάθο, μέλος του Ομίλου Philian Hotels & Resorts πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την ενεργή συμμετοχή του στο πρόγραμμα ανακύκλωσης […]

Το ξενοδοχείο La piscine Art Hotel στη Σκιάθο, μέλος του Ομίλου Philian Hotels & Resorts πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την ενεργή συμμετοχή του στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών. Το La piscine art hotel στηρίζει τη σημαντική προσπάθεια της ανακύκλωσης για τη βελτίωση της ποιοτικής ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του Ομίλου Philian Hotels & Resorts δήλωσε πως “σκοπός είναι όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου να μετατραπούν σε Eco Friendly Hotel, σε μία εποχή που οι φυσικοί πόροι μειώνονται, το κλίμα αλλάζει και η κατάσταση του πλανήτη κρίνεται κρίσιμη. Η ανακύκλωση πρέπει να μπει στην καθημερινότητά μας και να γίνει τρόπος ζωής, έτσι ώστε η περιβαλλοντική μας εκπαίδευση και δράση να μπορέσει να μετατραπεί σε βασική αξία”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024