Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Porto Carras Grand Resort στη Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2014

Το Porto Carras Grand Resort στη Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2014

Tο Porto Carras Grand Resort συμμετείχε,από τις 5 έως 7 Δεκεμβρίου, στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος […]

Tο Porto Carras Grand Resort συμμετείχε,από τις 5 έως 7 Δεκεμβρίου, στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η έκθεση προσέφερε στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές τόσο από την εγχώρια αλλά κυρίως από τη διεθνή αγορά. Επίσης προέβαλε δυναμικά όλα τα είδη κλασικού και εναλλακτικού τουρισμού, προσφέροντας μια νέα “γέφυρα” αμφίδρομης ενημέρωσης για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών. Το Porto Carras Grand Resort με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του αλλά και την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον εναλλακτικό τουρισμό το Porto Carras Grand Resort προσφέρει στους λάτρεις της φύσης τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις ανανεωμένες περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές του συγκροτήματος, να συμμετέχουν σε αμπελουργικές εργασίες, να ζήσουν μοναδικές οινοτουριστικές εμπειρίες στον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό αμπελώνα των Βαλκανίων αλλά και να μαγευτούν από τις μοναδικές ελληνικές γαστρονομικές προτάσεις των κορυφαίων σεφ του resort.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024