Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Sentido Pearl συμμετείχε στη δράση ‘Καθάρισε τη Μεσόγειο’/’Clean up the Med’

Το Sentido Pearl συμμετείχε στη δράση ‘Καθάρισε τη Μεσόγειο’/’Clean up the Med’

Το ξενοδοχείο Sentido Pearl στο Ρέθυμνο συμμετείχε ενεργά στη διεθνή δράση ‘Καθάρισε τη Μεσόγειο’/’Clean up the Med’, αναλαμβάνοντας πρακτικό ρόλο στην προστασία του τοπικού θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η δράση ‘Καθάρισε τη […]

Το ξενοδοχείο Sentido Pearl στο Ρέθυμνο συμμετείχε ενεργά στη διεθνή δράση ‘Καθάρισε τη Μεσόγειο’/’Clean up the Med’, αναλαμβάνοντας πρακτικό ρόλο στην προστασία του τοπικού θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η δράση ‘Καθάρισε τη Μεσόγειο’ είναι μια από τις μεγαλύτερες εθελοντικές καμπάνιες με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και συμπεριλαμβάνει ομάδες από όλες τις μεσογειακές χώρες όπως την Ιταλία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Κροατία και την Γαλλία ως την Κύπρο, την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Τυνησία και την Παλαιστίνη. Φέτος, η δράση υλοποιήθηκε στις 27, 28 και 29 Μαϊου. Στις 29 Μαϊου, η ομάδα, με μέλη του προσωπικού και επισκέπτες των Pearl Hotels καθάρισαν την παραλία του Ρεθύμνου, με σκοπό την έμπρακτη συμβολή στην προστασία των παραλιών και των θαλάσσιων οικοσυστημάτων μας καθώς και την παρουσίαση ενός κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνου παραδείγματος για τους πολίτες και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024