Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Skipper ONDECK στο Cannes Yachting Festival

Το Skipper ONDECK στο Cannes Yachting Festival

Για 3η συνεχόμενη φορά το διεθνές περιοδικό για το σκάφος και τη θαλάσσια αναψυχή “Skipper OnDeck” θα ανεμίσει την ελληνική σημαία και θα είναι εκθέτης στο Cannes Yachting Festival, το […]

Για 3η συνεχόμενη φορά το διεθνές περιοδικό για το σκάφος και τη θαλάσσια αναψυχή “Skipper OnDeck” θα ανεμίσει την ελληνική σημαία και θα είναι εκθέτης στο Cannes Yachting Festival, το μεγαλύτερο Yacht Show της Μεσογείου και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου το οποίο πραγματοποιείται στη πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας, τις Κάννες. Με περισσότερα από 700 σκάφη αναψυχής και εκθέτες από 40 χώρες αποτελεί αναπόσπαστο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου και των υποψηφιων ιδιοκτητών. Φέτος η μεγάλη εκδήλωση στις Κάννες συμπληρώνει τα 40 χρόνια και επιφυλάσσει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και εκλεκτούς επισκέπτες. Το σύνολο του διεθνούς στερεώματος θα δώσει το “παρών”, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις από το ναυπηγικό στερέωμα. Το Ελληνικό περιοδικό θα είναι ανάμεσα στους εκθέτες, θα υποδεχτεί στο Press Village τους επισκέπτες και θα διανείμει σε high profile κοινό την πολυτελή έκδοση “Summer Special” με πλούσια θεματολογία από την ελληνική επικαιρότητα και τη μοναδική πολυνησία, αποτελώντας ένα φάρο προβολής και εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικής στο εξωτερικό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024