Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤριήμερο εκπαίδευσης, φροντίδας και υιοθεσίας κατοικίδιων στην Costa Navarino

Τριήμερο εκπαίδευσης, φροντίδας και υιοθεσίας κατοικίδιων στην Costa Navarino

Πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Μαΐου το 1ο “Adoption Weekend” της Navarino Pet Community που διοργάνωσε η Costa Navarino,  σε συνεργασία με τη PURINA. Δεκάδες σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους έλαβαν μέρος […]

Πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Μαΐου το 1ο “Adoption Weekend” της Navarino Pet Community που διοργάνωσε η Costa Navarino,  σε συνεργασία με τη PURINA. Δεκάδες σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους έλαβαν μέρος σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον καταξιωμένο Έλληνα εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριάντη, να καλλωπίσουν και να περιποιηθούν τα αγαπημένα κατοικίδια τους με τη φροντίδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR, αλλά και να απολαύσουν τη συντροφιά άλλων φιλόζωων και των σκύλων τους. Το καταφύγιο αδέσποτων σκυλιών της Costa Navarino φιλοξένει 20 σκύλους που ελπίζουν να βρουν ένα μόνιμο σπίτι. Έξι σκύλοι υιοθετήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ταξιδέψουν σε Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα με τις νέες τους οικογένειες. Οι χώροι του καταφυγίου εμπλουτίστηκαν με ένα πάρκο εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων με την ευγενική  χορηγία της PURINA. Σκοπός της ενέργειας της Costa Navarino είναι να βρεθεί μόνιμη στέγη για αδέσποτους σκύλους της περιοχής. Ταυτόχρονη επιδίωξη είναι να ενισχυθεί η πράξη της υιοθεσίας, προσδοκώντας στην κινητοποίηση του κοινού, καθώς και των επιχειρήσεων, ώστε να υιοθετήσουν την ιδέα και να την εφαρμόσουν και σε άλλη μέρη της Ελλάδας. Τέλος, στόχος είναι να συμβάλλει στον περιορισμό του προβλήματος των αδέσποτων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024