Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒραβεύσεις γα τον όμιλο Atrium Hotels

Βραβεύσεις γα τον όμιλο Atrium Hotels

Ο όμιλος Atrium Hotels, με τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έπειτα […]

Ο όμιλος Atrium Hotels, με τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έπειτα από τις βραβεύσεις που έλαβαν από συνεργάτες σε Βρετανία και Γερμανία, έλαβαν βραβεία και από τους συνεργάτες τους στη ρωσική αγορά. Συγκεκριμένα, ο Tour Operator Coral, βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Prestige ως το 3ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο μεταξύ 6.346 ξενοδοχείων σε 92 προορισμούς. Εν συνεχεία το ξενοδοχείο Atrium Platinum βραβεύθηκε από τον Tour Operator TEZ με το βραβείο Worlberry στην κατηγορία “Highest Quality of Food & Beverage” μεταξύ των ξενοδοχείων πέντε αστέρων στο νησί της Ρόδου. Η εκλογή των νικητών γίνεται έπειτα από την συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συλλέγονται από τον εκάστοτε T.O. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τους Tour Operators στην Μόσχα, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΜΙΤΤ και παραλήφθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024