Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings#WeAreBetterWithPets Weekend by PURINA

#WeAreBetterWithPets Weekend by PURINA

H Costa Navarino και η PURINA διοργανώνουν ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, το […]

H Costa Navarino και η PURINA διοργανώνουν ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, το The Westin Resort Costa Navarino προσκαλεί τους επισκέπτες στο #WeAreBetterWIthPets Weekend powered by PURINA, με ένα ειδικά διαμορφωμένο πακέτο διαμονής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χρόνο γνωριμίας με τα αδέσποτα ζώα που αυτήν την περίοδο φιλοξενούνται και περιθάλπονται από το Navarino Pet Community, πρωινό τρέξιμο “RunWestin with your pet”, sunset yoga στην παραλία και πολλές άλλες δραστηριότητες. Στις δράσεις του Σαββατοκύριακου θα συμμετέχει ενεργά ο κ. Θοδωρής Τριάντης, ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων, που θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024