Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΞενοδοχεία του Cyan group of hotels συμμετέχουν στη δράση “Let’s do it Greece”

Ξενοδοχεία του Cyan group of hotels συμμετέχουν στη δράση “Let’s do it Greece”

To Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, ξενοδοχεία του ομίλου Cyan group of hotels, συμμετείχαν ενεργά στη δράση “Let’s […]

To Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, ξενοδοχεία του ομίλου Cyan group of hotels, συμμετείχαν ενεργά στη δράση “Let’s Do It Greece”. Στόχος της ενέργειας ήταν να ευαισθητοποιηθούν πολίτες σε όλη τη χώρα και να μοιραστούν το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν και να την ομορφύνουν με διάφορες ενέργειες σε περισσότερα από 1.000 σημεία. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο Apollonia Beach Resort & Spa, οι μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ Γαζίου μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας. Την Κυριακή 2 Απριλίου, το Sitia Beach City Resort & Spaσυμμετείχε στην δράση φυτεύοντας λεβάντα μαζί με τοπικό σύλλογο της πόλης. Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρέθηκαν σε ρυθμούς “Let’s Do It Greece”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024