Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηIstion Club Luxury Resort

Istion Club Luxury Resort

Istion Club Luxury Resort

Η νέα απόλυτη πολυτέλεια και χαλάρωση στην Χαλκιδική

Το νεόκτιστο Istion Club στην όμορφη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής παρέχει στους φιλοξενούμενους την τέλεια πολυτέλεια και χαλάρωση. Η νέα λειτουργική και οργανωμένη μονάδα χαρακτηρίζεται από την σύγχρονη αισθητική και προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε μοντέρνα και άνετα δωμάτια.
Το ολοκαίνουργιο ISTION CLUB βρίσκεται στην αρχή της χερσονήσου της Κασσάνδρας Χαλκιδικής στη μαγευτική Ν. Ποτίδαια. Απέχει μισή ώρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 45 λεπτά από την Θεσσαλονίκη. Το πολυτελές ISTION CLUB είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας χαρίσει πραγματικά ονειρεμένες διακοπές με τα νερά του Θερμαϊκού να λαμπυρίζουν απέναντι και εμείς με τις οργανωμένες υπηρεσίες μας να σας κάνουμε να απολαμβάνετε το όνειρο.

Απόσταση από το αεροδρόμιο: 55 χιλ. από Θεσσαλονίκη
Απόσταση από την παραλία: 0 μ.
Απόσταση από την πρωτεύουσα: 4 χιλ. απο τα Νέα Μουδανιά & 2 χιλ. από την Νέα Ποτίδεα

Εταιρικές συναντήσεις στο Istion Club & Spa!

Το υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο του Istion Club & Spa συνδυάζει άψογα την εργασία με την απόλαυση ενός παραθαλάσσιου 5* Resort!

Σε απόσταση μονάχα 30 λεπτών από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 45 λεπτών από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το νέο συνεδριακό κέντρο του Istion Club & Spa ενδείκνυται για όσους στοχεύουν στην οργάνωση επιτυχημένων θεματικών εκδηλώσεων και εταιρικών ταξιδιών incentives.

Η αίθουσα έχει χωρητικότητα 600 ατόμων και μπορεί να στηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Διατίθεται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας όπως ασύρματη μικροφωνική εγκατάσταση, οθόνες προβολής, video projector και δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γεύσεις υψηλής γαστρονομίας του ξενοδοχείου, αποτελούν ιδανικό συμπλήρωμα και ευχάριστη απόλαυση στις πολύωρες επαγγεματικές συσκέψεις.

Διαμονή

Το Istion Club έχει βάλει σαν στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την άνεση, την διασκέδαση αλλά και την χαλάρωση και την ξεκούραση.

Standard Double +Triple: (25τμ)

Δωμάτια ευρύχωρα με όλες τις ανέσεις με θέα τον κήπο του ξενοδοχείου που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι και 3 άτομα και διαθέτουν:
Κλιματισμό-Θέρμανση (ρυθμιζόμενη ανά δωμάτιο), διεθνής τηλεφωνικές κλήσεις, πολυκάναλη επίπεδη οθόνη δορυφορική τηλεόραση, mini bar, amenities , μπουρνούζια , πολυτελή λινά, απογευματινό σέρβις, στεγνοτήρα μαλλιών, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο

Superior double+triple sea view

Δωμάτια με θέα στην θάλασσα που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι και 3άτομα και διαθέτουν:
Κλιματισμό-Θέρμανση (ρυθμιζόμενη ανά δωμάτιο), διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις, πολυκάναλη επίπεδη οθόνη δορυφορική τηλεόραση, mini bar, amenities, μπουρνούζια, πολυτελή λινά , απογευματινό σέρβις, στεγνωτήρα μαλλιών, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο

Suite: (45τμ)

Οι όμορφες και πολυτελείς σουίτες μας αποτελούνται από 2 άνετους χώρους (living room, bed room) και έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 άτομα έως και μια τετραμελή οικογένεια. Οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με:
Κλιματισμό-Θέρμανση (ρυθμιζόμενη ανά δωμάτιο), διεθνής τηλεφωνικές κλήσεις, πολυκάναλη επίπεδη οθόνη δορυφορική τηλεόραση, mini bar, amenities, μπουρνούζια, πολυτελή λινά, απογευματινό σέρβις, στεγνοτήρα μαλλιών, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, μηχανήματα για τσάι και καφέ, 2Lcd TV

SPA MILFEY

Το κέντρο SPA MILFEY προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών αναγέννησης – αναζωογόνησης σε όποιον επιθυμεί την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς. Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση και την ευεξία που χαρίζει το νερό. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας και συνδυάστε τις διακοπές σας με την απόλυτη χαλάρωση.

Σπορ Και Ψυχαγωγία

Καθημερινό πρόγραμμα animation και ατελείωτες δραστηριότητες και σπορ, όπως τένις , Αερόμπικ, γυμναστήριο, Jacuzzi, Χαμάμ, σάουνα, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο, Boccia, Darts, βόλεϊ, water sports, σέρφινγκ, καταδύσεις, μασάζ.

Istion Club Luxury Resort
Ποτίδαια Χαλκιδικής P.O.Box 39
63200 Ν.Μουδανιά
Τηλ: +30 23730 41900
Φαξ: +30 23730 41500
Url: www.istionclub.gr
Email: info@istionclub.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024