Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηCLASSICALe-Filoxenia Hotel

CLASSICALe-Filoxenia Hotel

CLASSICAL
e-Filoxenia Hotel

“Στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου, κάτω από τον μυθικό Ταΰγετο, σε μία καταπράσινη έκταση δίπλα στη θάλασσα, με ιδιωτική παραλία 300 μέτρων, αναζητείστε τη φιλοξενία…”

Τοποθεσία
Η Καλαμάτα βρίσκεται μεταξύ του βουνού Ταΰγετος και του Μεσσηνιακού κόλπου, η πόλη είναι γνωστή σήμερα για τη γοητεία και την ζωντάνια και την όμορφη ακτή της , των 4 χιλιομέτρων όπου έχουν απονεμηθεί μπλέ σημαίες EU. Tα σύκα, οι σταφίδες, το παστέλι, οι ελιές και το ελαιόλαδο της Καλαμάτας είναι διάσημα ανά τον κόσμο.
Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέχει 13 χλμ από το ξενοδοχείο. Εάν είστε μεμονωμένος ταξιδιώτης, ο προτεινόμενος τρόπος μετάβασης στο ξενοδοχείο είναι είτε με ταξί είτε με ιδιωτικό όχημα.

  • Από το αεροδρόμιο: πάρτε το δρόμο προς Καλαμάτα. Φθάνοντας στην πόλη, ακολουθήστε τα σήματα “προς παραλία” έως ότου φθάσετε στην οδό Ναβαρίνου. Ακολουθείστε ανατολικά την παραλιακή για να συναντήσετε το ξενοδοχείο στο τέλος του δρόμου.
  • Από την πόλη: πάρτε το λεωφορείο αριθ. 1 από το κέντρο της πόλης και κατεβείτε στην τελευταία στάση (Classical e-Filoxenia Hotel). Εάν οδηγείτε, ακολουθήστε τα σήματα “προς παραλία” έως ότου φθάσετε στην οδό Ναβαρίνου, πηγαίνετε ανατολικά στην παραλιακή. Το Classical e-Filoxenia Hotel βρίσκεται στο τέλος του δρόμου.

Το ξενοδοχείο
180 ολόφρεσκα δωμάτια με δροσερά χρώματα, ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα και ανέσεις που υπόσχονται τις διακοπές των ονείρων σας.

Σουίτες
Κομψές, πολυτελείς και ευρύχωρες, με θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, οι σουίτες του Classical e- Filoxenia υπόσχονται ένα διαρκές καλοκαίρι…Με παροχές οι οποίες περιλαμβάνουν σύνδεση Wi- Fi , μαρμάρινα μπάνια , τηλεοράσεις LCD, βάση για I Pod και πολλά άλλα.

Εστιατόριο Olive
Ελληνικές και τοπικές λιχουδιές, αλλά και πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα μπροστά στη θάλασσα ,προσφέροντας την μοναδική θέα του ήλιου να δύει στις κορυφές του Ταΰγετου.

Olive Spa
Στην καρδιά του Classical e-Filoxenia Hotel σας υποδέχεται το ξεχωριστό Olive Spa. Mια όαση χαλάρωσης και ευεξίας όπου σώμα και πνεύμα αναζωογονούνται μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας.
Απολαύστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν και ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν οι ήχοι του νερού και απαλής μουσικής, τα αρώματα φρέσκων λουλουδιών και οι μυρωδιές των κεριών…

Εξειδικευμένοι θεραπευτές, οι οποίοι θα καταρτίσουν ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες: Χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια στο κεφάλι , το πρόσωπο και τον αυχένα , «ESSENTIAL» massage, Σοκολατοθεραπεία και Αρωματοθεραπεία που συνδυάζει τη θεραπευτική δράση του μασάζ με αυτήν του εκάστοτε φυτού και συντελούν στην ευεξία και την αναζωογόνηση.

Ώρες Λειτουργίας:

  • Καθημερινά: 13:00-21:00
  • Σαββατοκύριακο : 11:00-21:00
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024