Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΜ. Κουσαθανάς (Kalesma Mykonos): 'Στοχεύουμε σε μια αυθεντική φιλοξενία σε ένα μυκονιάτικο σπίτι'

Μ. Κουσαθανάς (Kalesma Mykonos): 'Στοχεύουμε σε μια αυθεντική φιλοξενία σε ένα μυκονιάτικο σπίτι'

Ο κ. Μάκης Κουσαθανάς, συνιοδιοκτήτης του ξενοδοχείου Kalesma Mykonos, αλλά και των αθηναϊκών εστιατορίων 'Pere Ubu' και 'Sea Spice' στη Γλυφάδα, μιλά στο TravelDailyNews για τη νέα μονάδα Kalesma Mykonos και τις προκλήσεις (και τις ευκαιρίες) που έχει ένα τέτοιο άνοιγμα εν μέσω της πανδημίας και εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Μάκης Κουσαθανάς, συνιοδιοκτήτης του ξενοδοχείου Kalesma Mykonos, αλλά και των αθηναϊκών εστιατορίων “Pere Ubu” και “Sea Spice” στη Γλυφάδα, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο;
– Το ξενοδοχείο θα δώσει μία έμφαση στη γαστρονομία;
– Κάνατε ένα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα στην περίοδο της πανδημίας. Πώς το αποφασίσατε αυτό και τι περιμένετε από πελατεία; Υπάρχουν ήδη κάποιες κρατήσεις;
– Πώς θα καλωσορίζατε τους πρώτους σας πελάτες στο ξενοδοχείο;

Τόσο η αρχιτεκτονική όσο και οι εσωτερικοί χώροι του Kalesma εμπνεύστηκαν από την χαλαρότητα και την αίγλη της Μυκόνου, με τους ασβεστωμένους τοίχους, την ουδέτερη, γήινη χρωματική παλέτα και πολλές παραδοσιακές λεπτομέρειες της κυκλαδίτικης αισθητικής. Τα καταλύματα έχουν τη μορφή σουιτών και βιλών και το Kalesma είναι το μόνο ξενοδοχείο στη Μύκονο όπου όλες οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική, θερμαινόμενη πισίνα. Τα δωμάτια έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές βεράντες με τραπεζαρία στο ύπαιθρο, ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, υπαίθρια ντους και ηχοσυστήματα SONOS. Οι επισκέπτες του Kalesma μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις σπα στο δωμάτιό τους, γιόγκα και πιλάτες σε ιδιωτικά μαθήματα, καθώς και προσωπικές προπονήσεις.

Οι φωτογραφίες του ξενοδοχείου που χρησιμοποιήθηκαν στην συνέντευξη αυτή, είναι από τις εξής εταιρείες: φωτορεαλιστικά από την εταιρεία cloudN9 και φωτογραφίες από τους φωτογράφους Γιώργο Κορδάκη και Βαγγέλη Πατεράκη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024