Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαH Starwood αποκτά την Bliss της εταιρίας LVMH

H Starwood αποκτά την Bliss της εταιρίας LVMH

H Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε την απόκτηση της Bliss της εταιρίας LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, της μεγαλύτερης επιχείρησης προϊόντων πολυτελείας παγκοσμίως. Η Starwood σχεδιάζει να λανσάρει […]

H Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε την απόκτηση της Bliss της εταιρίας<...> LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, της μεγαλύτερης επιχείρησης προϊόντων πολυτελείας παγκοσμίως. Η Starwood σχεδιάζει να λανσάρει Bliss Spas στα Ξενοδοχεία W. Το πρώτο από αυτά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ξενοδοχείο W New York μέχρι τα τέλη του χρόνου, με τα W New York – Rimes Square, W Los Angeles – Westwood, W San Francisco, W Chicago – Lakeshore και W Chicago – City Center να ακολουθούν. Η εξάπλωση των Bliss spas θα εξαπλώνεται ταυτόχρονα με την εξάπλωση των Ξενοδοχείων W σε Αμερική και Ευρώπη.

Ξεκινώντας την επανάσταση των spas στα μέσα της δεκαετίας του 90, η Bliss λειτουργεί τρία ανεξάρτητα day-spas, ένα στο Σόχο της Νέας Υόρκης, ένα στην 57η οδό της Νέας Υόρκης και ένα στο Λονδίνο. Τα W θα προωθούν επίσης και τις άλλες υπηρεσίες της Bliss, όπως τον ολοκληρωμένο κατάλογο των προϊόντων της όπου προβάλλονται τα υποκαταστήματα της Bliss και της Laboratoire Remede καθώς και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται ανά τον κόσμο, όπως οι Sephora, Saks Fifth Avenue, Neiman-Marcus, Bloomingdale`s, Macy`s, Harvey Nichols, και Harrods. Τα κέρδη της Bliss πέρσυ ήταν $40 εκ.

“H Bliss είναι μία μοντέρνα και γνωστή επωνυμία που ταιριάζει γάντι στους πελάτες της W, την συμπληρώνει και μας διευκολύνει στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών στα ξενοδοχεία W.” επισημαίνει ο Barry S. Sternlicht, πρόεδρος της Starwood. “Εκτιμώ τo επιχειρηματικό πνεύμα, τη δημιουργική πλευρά και το marketing της Bliss και πιστεύω πως το πάντρεμα των δύο εταιρειών θα επιφέρει πολλές συναρπαστικές καινοτονίες, ιδιαίτερα τώρα που η W εισέρχεται στον εποχιακό τουρισμό.”

Η ιδρυτής της Bliss, η γνωστή δερματολόγος Marcia Kilgore, θα διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος Δημιουργικού για την Bliss, και θα συμβουλεύει σε θέματα λειτουργίας καθώς και στο σχεδιασμό και τη διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος. “Πρόκειται για μία εκπληκτική ευκαιρία για την Bliss που φέρνει μαζί της και τη δυνατότητα εξάπλωσης για τις οποίες πάντα ελπίζαμε,” σημειώνει η κυρία Kilgore. “Είναι ένα τέλειο ταίργιασμα, ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για μας, και ένας τρόπος ανόδου, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε μία συγκεκριμένη ομάδα ταξιδιωτών. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες της W να γνωρίσουν την Bliss”.

Η Starwood συμμετέχει ενεργά στη βιομηχανία των spa, έχοντας ήδη σε λειτουργία μία αλυσίδα με περισσότερα από 180 spa σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων και των Spa Gaucin στο St. Regis Monarch Beach Resort & Spa στην Dana Point της Καλιφόρνια, The Centre for Well- Being στο The Phoenician στο Scottsdale της Αριζόνα; The Carita Spa στο The St. Regis New York; The Spa στο The Westin Turnberry Resort στη Σκωτία και το γνωστό AltiraSPA στο Mardavall Hotel & Spa στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Η Bliss θα λειτουργεί ως θυγατρική της Starwood, με δική της έδρα, διοίκηση και επιτροπή συμβούλων. Η ήδη υπάρχουσα διοικητική ομάδα της Bliss θα παραμείνει και θα παρέχει τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

Το πρώτο Ξενοδοχείο W άνοιξε στη Νέα Υόρκη το Δεκέμβριο του 1998. Σήμερα υπάρχουν 5 ξενοδοχεία W στη Νέα Υόρκη (W New York, W New York – The Court, W New York – The Tuscany, W New York – Union Square και W New York – Times Square) και 19 ακόμα στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο. Το πρώτο ξενοδοχείο της W στη Λατινική Αμερική – το W Mexico City – άνοιξε πρόσφατα, δύο ακόμη στο Μόντρεαλ και τη Σεούλ βρίσκονται υπό κατασκευή και ακόμη δύο, στο Ντάλλας και το Φορτ Λοντερντέηλ, πρόσφατα προσχώρησαν στην εταιρεία. Καθώς επίσης, περισσότερα από μία ντουζίνα ξενοδοχείων W έχουν δρομολογηθεί να προσχωρήσουν στην εταιρεία.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 740 ξενοδοχεία σε 80 χώρες και 105,000 υπαλλήλους στα ξενοδοχεία που της ανήκουν ή που διοικεί. Συμπεριλαμβανομένων διεθνώς γνωστών ονομάτων, η Starwood αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κάτοχο, διαχειριστή και μέτοχο ξενοδοχείων και μονάδων όπως τα St. Regis, Luxury Collection, Sheraton, Westin, Four Points, W καθώς και την Starwood Vacation Ownership. Inc, έναν από τους κύριους παραγωγούς και χειριστές υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024