Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Everty επενδύσει στην Κρήτη και εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο της το Elounda Gulf Villas
Ξενοδοχεία

Η Everty επενδύσει στην Κρήτη και εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο της το Elounda Gulf Villas

Η εξαγορά εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της Everty για επενδύσεις ύψους 100 εκατομμύριων ευρώ στην Ελληνική αγορά ακινήτων.

Η Everty εξαγόρασε το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Elounda Gulf Villas, στην Κρήτη. Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στην ελληνική φιλοξενία μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες οι οποίες  προσφέρουν στους επισκέπτες έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και κομψότητας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του συγκροτήματος προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να γευθούν εκλεκτά τοπικά πιάτα, να χαλαρώσουν στο Beach Club ή να απολαύσουν το Elixir Spa ενώ τα παιδιά τους απολαμβάνουν το Kids Club με την φροντίδα μιας ομάδας που θα τους αφοσιωθεί πλήρως.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές  του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες», δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023