Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ υφυπουργός τουρισμού Αν. Λιάσκος εγκαινίασε το Negroponte Resort Eretria

Ο υφυπουργός τουρισμού Αν. Λιάσκος εγκαινίασε το Negroponte Resort Eretria

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΡΕΤΡΙΑ: Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Αν. Λιάσκος έκανε τα επίσημα εγκαίνια του νέου, πολυτελούς ξενοδοχείου της Εύβοιας “Negroponte Resort Eretria” και αναφέρθηκε εκτεταμένα στην τουριστική πολιτική της κυβέρνησης. […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΡΕΤΡΙΑ: Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Αν. Λιάσκος έκανε τα επίσημα εγκαίνια του νέου, πολυτελούς ξενοδοχείου<...> της Εύβοιας “Negroponte Resort Eretria” και αναφέρθηκε εκτεταμένα στην τουριστική πολιτική της κυβέρνησης. Εκπρόσωποι της πολιτείας, των τουριστικών φορέων, τουριστικοί πράκτορες και τοπικοί παράγοντες παραβρέθηκαν στην επίσημη έναρξη του “Negroponte Resort Eretria” που είναι χτισμένο σε μια ιδιόκτητη παραθαλάσσια τοποθεσία 11 στρεμμάτων στο Νότιο Ευβοϊκό και είναι δυναμικότητας 107 δωματίων.

Η οικογένεια Στ. Στράτη – ιδιοκτήτρια και του ξενοδοχείου Miramare στην Ερέτρια το οποίο λειτουργεί με επιτυχία σε ετήσια βάση – κατασκεύασε το ξενοδοχείο πολυτελείας με απώτερο στόχο το Negroponte Resort Eretria να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας της περιοχής.

Το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria βρίσκεται μόλις 2,5 χλμ από την Ερέτρια στην θέση Μαλακώντα. Αποτελείται από 5 κτίρια χαμηλού ύψους τα οποία προσαρμόζονται αγκαλιάζοντας με τον κομψότερο τρόπο την θάλασσα μπροστά τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων ο κ. Στράτης τόνισε ότι: “πρόκειται για ένα έργο ζωής, για μένα και την οικογένεια μου, σε μια δύσκολη τουριστικά περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά επί δύο δεκαετίες”.

O κύριος άξονας του συγκροτήματος είναι παράλληλος προς την θάλασσα. Έτσι σχεδόν το 80% των δωματίων διαθέτουν μαγευτική θέα προς την απέναντι ακτή της Ανατολικής Αττικής τα υπόλοιπα επίσης εξαιρετική θέα προς το βουνό και το γειτονικό πευκοδάσος.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης ξεπερνά τα 8,3 εκατ. ευρώ. Το 70 % χρηματοδοτήθηκε από την “Emporiki Bank” και το υπόλοιπο καλύφθηκε με ιδιωτικά κεφάλαια. Η επένδυση πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία κρατική ή κοινοτική επιχορήγηση. Το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria θα λειτουργεί όλο το χρόνο και θα απασχολεί 50 άτομα προσωπικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024