Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο 100% Hotel Show στήνει το μεγαλύτερο εκθεσιακό section για το μέλλον των πωλήσεων των ελληνικών ξενοδοχείων
Εκθέσεις

Το 100% Hotel Show στήνει το μεγαλύτερο εκθεσιακό section για το μέλλον των πωλήσεων των ελληνικών ξενοδοχείων

Καθώς το νέο format της έκθεσης βάζει στο επίκεντρο την απόδοση των ξενοδοχείων, top εταιρείες πωλήσεων και ξενοδοχειακής τεχνολογίας του κλάδου θα συμμετέχουν ως εκθέτες, ενώ παράλληλα, θα στηθεί εξειδικευμένη ημερίδα με θέμα τις ξενοδοχειακές πωλήσεις. – Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Το 2023 αποτελεί αναμφισβήτητα μια χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό, με την κάθετη αύξηση του ανταγωνισμού λόγω πολλών και δυνατών ξενοδοχειακών αφίξεων, αλλά και την αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των ταξιδιωτών. Με δεδομένη την ανάγκη των ξενοδοχείων για μια πιο οργανωμένη προσέγγιση της πωλησιακής τους στρατηγικής, το 100% Hotel Show αυξάνει τον αριθμό των εκθετών του που αφορούν τα κανάλια διανομής και πώλησης των ξενοδοχείων.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να συναντήσουν πάνω από 25 εταιρείες που ασχολούνται με τις ξενοδοχειακές πωλήσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και 9 εξειδικευμένα workshops σχετικά με την απόδοση ενός καταλύματος.

Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για νέες συνεργασίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να στήσουν ένα δυναμικότερο κανάλι πωλήσεων, με στόχο την ενίσχυση της κερδοφορίας. Παράλληλα, η έκθεση θα αφιερώσει ολόκληρη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου σε workshops που αφορούν τους νέους τρόπους και στρατηγικές πωλήσεων ενός καταλύματος, με 9 στοχευμένες παρουσιάσεις σε δυναμικά θέματα, όπως οι τεχνολογίες πωλήσεων, οι OTAs, ο ρόλος του PMS και πολλά άλλα.

Συνοπτικά, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν:

  • Να συναντήσουν τις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών πωλήσεων, όπως η Hotelising, η INcrementUM, οι Loguers και η Reminds Hospitality.
  • Να εξετάσουν ξενοδοχειακές τεχνολογίες πωλήσεων μέσω της AboutHotelier, της Epsilon Hospitality και του BookOnlineNow, της Marinet και της WebHotelier/ PrimalRes.
  • Να διερευνήσουν τη νέα λογική των PMS, σε brands όπως το Hotelizer, η Netera, το PylonPMS, το Roomrack και το WelcomePMS.
  • Να αναπτύξουν στρατηγικά τις ενέργειες marketing, σε συνεργασία με τη Rapidbounce και τη The Hotel Content Company.
  • Να παρακολουθήσουν workshops για το μέλλον των booking engines και του PMS, τις revenue στρατηγικές αλλά και την αξιοποίηση των OTAs και των καναλιών πωλήσεων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023