Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Jet2holidays – ITV για το “MAMMA MIA! I Have a Dream” που γυρίζεται στην Κέρκυρα
Tour Operators

Συνεργασία Jet2holidays – ITV για το “MAMMA MIA! I Have a Dream” που γυρίζεται στην Κέρκυρα

Jet2holidays

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι διαγωνιζόμενοι του σόου πέταξαν στην Κέρκυρα, για τα γυρίσματα της σειράς, με τη Jet2.com.

Η Jet2holidays ανακοινώνει ότι είναι ο επίσημος συνεργάτης μιας νέας εκπομπής που ονομάζεται MAMMA MIA! Το I Have a Dream, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βρετανικά κανάλια ITV1, ITVX, STV και STV Player αυτόν τον Οκτώβριο.

Στο ολοκαίνουργιο ψυχαγωγικό σόου οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν στην Κέρκυρα για να διαγωνιστούν ώστε να γίνουν οι επόμενοι αστέρες στη μουσική θεατρική παραγωγή, MAMMA MIA!. Η σειρά των οκτώ επεισοδίων αναμένεται να προσελκύσει ως κοινό οικογένειες, καθιστώντας την τέλεια ευθυγραμμισμένη με τον Τ.Ο.

Ως κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας πακέτων διακοπών του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, η συνεργασία είναι ένας ιδανικός τρόπος για την Jet2holidays να παρουσιάσει τον μεγάλο αριθμό ελληνικών προορισμών στους οποίους δραστηριοποιείται, καθώς και τα οφέλη του ταξιδιού οργανωμένων διακοπών στην Ελλάδα, όπως εξυπηρέτηση πελατών VIP, εξυπηρέτηση πελατών εντός θερέτρου, γραμμή βοήθειας πελατών 24/7, μεταφορές, δωρεάν παιδικές θέσεις και προστασία ATOL, καθώς και πτήσεις με την Jet2.com.

Για να προσεγγίσει το κοινό της, η Jet2holidays θα ξεκινήσει μια διασκεδαστική καμπάνια που θα περιλαμβάνει εξατομικευμένες τηλεοπτικές διαφημίσεις, τοποθέτηση προϊόντων και αποκλειστικούς διαγωνισμούς. Αυτοί οι διαγωνισμοί περιλαμβάνουν έναν εβδομαδιαίο διαγωνισμό για διακοπές 7 διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα, ώστε οι πελάτες να έχουν τη δική τους MAMMA MIA! εμπειρία. Κάθε εβδομάδα, ενώ η εκπομπή θα είναι στον αέρα, η Jet2holidays θα κάνει διακοπές σε έναν ελληνικό προορισμό, που σημαίνει ότι υπάρχουν συνολικά οκτώ πακέτα διακοπών για να κερδίσει κάποιος στη Σκιάθο, Κω, Ρόδο, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) και Πελοπόννησο.

Διάφοροι άλλοι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν επίσης καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς, όπως δέκα ευκαιρίες για τους θεατές να κερδίσουν βραβείο δύο εισιτηρίων για τον live τελικό MAMMA MIA! I Have a Dream στο West End του Λονδίνου όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές του σόου.

Η Jet2holidays θα πραγματοποιεί το καλοκαίρι του 2024 πτήσεις από 11 βρετανικά αεροδρόμια σε 14 ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλονιά, Θεσσαλονίκη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σκιάθο, Σαντορίνη). Συνολικά, Jet2.com και Jet2holidays θα λειτουργούν σε περισσότερα από 200 θέρετρα σε 19 ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι 2024. Οι περισσότερες από 300 εβδομαδιαίες πτήσεις προς αυτούς τους προορισμούς κατά τις περιόδους αιχμής και τα 100+ δρομολόγια, αντιπροσωπεύουν για την Jet2.com και την Jet2holidays το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα από ποτέ.

Το πρόγραμμα Summer 24 για την Ελλάδα περιλαμβάνει επτά νέες διαδρομές: Μπέρμιγχαμ προς Λέσβο, Λίβερπουλ John Lenon προς Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο), Κω, Ρόδο, Ζάκυνθο και Νιούκαστλ προς Κρήτη (Χανιά).

Όσον αφορά στην επιλογή διαμονής, η Jet2holidays έχει περισσότερα από 1.400 ξενοδοχεία 2-5 αστέρων στην Ελλάδα για το επόμενο καλοκαίρι. Υπάρχουν επίσης σχεδόν 300 βίλες σε 10 ελληνικούς προορισμούς (μέσω του Jet2Villas).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024