Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsJet2.com: Περισσότερες πτήσεις προς Σαντορίνη από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ
Αεροπορικές εταιρείες

Jet2.com: Περισσότερες πτήσεις προς Σαντορίνη από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

Santorini
Σαντορίνη (Φωτό: Τατιάνα Ρόκου)

Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση στην έντονη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την ανακοίνωση της σημαντικής επέκτασης στο Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για το καλοκαίρι του 2024, οι Jet2.com και Jet2holidays προσέθεσαν ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα από το βρετανικό αεροδρόμιο για το φετινό καλοκαίρι, με επιπλέον πτήσεις και διακοπές να πωλούνται για τη Σαντορίνη.

jet2

Πιο συγκεκριμένα προστέθηκαν νέες κυριακάτικες υπηρεσίες από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ προς το δημοφιλές νησί, που θα εκτελούνται από τις 21 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου μαζί με άλλες τρεις υπάρχουσες πτήσεις (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), κάτι που σημαίνει ότι οι δύο εταιρείες διαθέτουν πλέον τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις (και πακέτα) προς πώληση στη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024.

Οι Jet2.com και Jet2holidays θα λειτουργούν σε συνολικά 14 ελληνικούς προορισμούς – Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη (Χανιά), Κρήτη (Ηράκλειο), Καλαμάτα (Πελοπόννησος), Κεφαλονιά, Κω, Λέσβος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Χαλκιδική και Ζάκυνθος – από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Η ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην περιοχή μάς λέει ότι οι πτήσεις και οι διακοπές στην Ελλάδα είναι σε υψηλή ζήτηση για το καλοκαίρι του ’24. Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε γρήγορα σε αυτήν την απαίτηση προσθέτοντας επιπλέον υπηρεσίες στη Σαντορίνη από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, δίνοντας στους πελάτες ακόμα περισσότερες επιλογές, όταν πρόκειται να επισκεφθούν αυτόν τον αγαπημένο προορισμό στη λίστα τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024