Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΈκθεση 'Ελλάδος Γεύση', από 15 έως 8 Απριλίου
Εκθέσεις

Έκθεση 'Ελλάδος Γεύση', από 15 έως 8 Απριλίου

Η έκθεση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες για success stories, καθώς και συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Με τρία βασικά συστατικά, που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, η Alfa Expo Marketing διοργανώνει την έκθεση “Ελλάδος Γεύση” στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 15 έως τις 18 Απριλίου.

Για τέσσερις μέρες, η Ελλάδα θα βρίσκεται στο πιάτο μας. Η έκθεση θα περιλαμβάνει live μαγειρική από γνωστούς σεφ, επιχειρήσεις με παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, κεντρικό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες για success stories, καθώς και συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.


“Οι στόχοι μας θα επιτευχθούν με τη διοργάνωση μιας επαγγελματικής έκθεσης, με άριστες υποδομές που θα προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της κάθε περιφέρειας. Η έκθεση ‘Ελλάδος Γεύση’ θα είναι η ώθηση των επισκεπτών για να έρθουν σε άμεση επαφή με την περιφέρεια όχι σαν τουρίστες, αλλά σαν εντόπιοι”, αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024