Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Xenia ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή της διοργάνωση για το 2022
Εκθέσεις

Η Xenia ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή της διοργάνωση για το 2022

Αρκετούς μήνες πριν από την διεξαγωγή της Xenia 2022, 270 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο αριθμός των εκθετών θα ξεπεράσει τους 450.

Σε “τροχιά” προετοιμασιών έχει μπει ήδη η Xenia 2022, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να αποτελέσει  κομβικό εμπορικό φόρουμ και σημαντικό κέντρο επενδυτικών επιλογών για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας.

Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν στο εκθεσιακό event για τον κλάδο.

Οι leader του κλάδου εμπιστεύονται την Xenia
Αρκετούς μήνες πριν από την διεξαγωγή της Xenia 2022, 270 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο αριθμός των εκθετών θα ξεπεράσει τους 450, δίνοντας τη δυνατότητα για ακόμα μία χρονιά στους επαγγελματίες που θα την επισκεφτούν να βρουν τους καλύτερους της αγοράς και ένα πανόραμα προϊόντων, λύσεων και προτάσεων για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των υποδομών και των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

H ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ έρχεται στην Xenia
Η Xenia θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου, αλλά και οι μελλοντικές δράσεις του ΞΕΕ.

Architect Lab: A project for creative synergiesΗ Xenia, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Architect Lab. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης. Το Architect Lab είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής και “προσκαλεί” αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στο χώρο του Architect Lab θα αναπτυχθούν 26 περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Digital εργαλεία για τις προκλήσεις της νέας εποχής

Σε ένα νέο, ακόμα πιο μοντέρνο και λειτουργικό χώρο, θα αναπτυχθούν τα περίπτερα και το stage του Digi Hotel. Ο χώρος αυτός θα βρίσκεται στην αρχή του Hall 1 και θα προσεγγίζεται άμεσα από τους επισκέπτες της έκθεσης. Φέτος, η θεματολογία που θα παρουσιαστεί στο stage του Digi Hotel, θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις που δημιουργούν οι νέες τάσεις στον τουρισμό και θα επικεντρωθεί στις ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο στον κλάδο της φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023