Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαρουσία των the boulevard collections στην ΕΜΙΤΤ 2013
Ξενοδοχεία

Παρουσία των the boulevard collections στην ΕΜΙΤΤ 2013

Τα boulevard collections ήταν το μόνο δίκτυο ξενοδοχείων από την Ελλάδα που συμμετείχε στην έκθεση EMITT με δικό τους stand και συνεκθέτες 4 ξενοδοχεία / μέλη του δικτύου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η EMITT, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη, με παρουσία πάνω από 60 χωρών, περισσότερων από 4.500 συμμετεχόντων και περίπου 60.000 εμπορικών επισκεπτών.

Τα boulevard collections, το μόνο δίκτυο ξενοδοχείων από την Ελλάδα που συμμετείχε στην έκθεση με το δικό τους stand και συνεκθέτες 4 ξενοδοχεία / μέλη του δικτύου, επέστρεψε μετρώντας περισσότερα από 70 επαγγελματικά ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της EMITT, αλλά και εισπράττοντας μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης για τα ξενοδοχεία / μέλη των boulevard collections και, βέβαια, για την Ελλάδα.

Το δίκτυο the boulevard collections και η εταιρεία PRConnexion προχώρησαν πρόσφατα στη σύναψη συνεργασίας, με στόχο τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τουρισμό. Tο δίκτυο the boulevard collections συστάθηκε το 2009. Στοχεύει στη βελτίωση της προβολής/επικοινωνίας –εντός κι εκτός Ελλάδος– μέσω ενεργειών marketing, αλλά και μέσω της πραγματοποίησης επαφών με buyers/tour operators και individual travelers, απ’όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα βασίζεται στις αρχές της συνένωσης δυνάμεων, των συνεργιών και του επιμερισμού των υψηλών δαπανών συμμετοχής στις τουριστικά events του εξωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024