Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑυξημένη η ζήτηση των εκθετών για την έκθεση της Μόσχας MITT 2005

Αυξημένη η ζήτηση των εκθετών για την έκθεση της Μόσχας MITT 2005

Η διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας – MITT 2005, η οποία θα διεξαχθεί 23 – 26 Μαρτίου 2005 στο εκθεσιακό κέντρο της Μόσχας, το Expocentr, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τις τουριστικές επιχειρήσεις και γενικά για τους διεθνείς τουριστικούς φορείς και φαίνεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς πολλοί είναι…

Η διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας – MITT 2005, η οποία θα διεξαχθεί 23 – 26 Μαρτίου 2005 στο εκθεσιακό κέντρο<...> της Μόσχας, το Expocentr, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τις τουριστικές επιχειρήσεις και γενικά για τους διεθνείς τουριστικούς φορείς και φαίνεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς πολλοί είναι οι εκθέτες, που αναζητούν ήδη χώρο στην έκθεση, καθώς η λίστα των εκθετών συνεχώς αυξάνεται.

Στην περσινή έκθεση MITT 2004 πήραν μέρος 2.500 εκθέτες από 111 χώρες, ενώ στην έκθεση το 2005, αφού ο αριθμός των νέων προορισμών συνεχώς αυξάνεται, αυξάνονται και οι εκθέτες τους, που ζητούν ολοένα και μεγαλύτερους χώρους. Το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση αντανακλά την σταθερότητα και την μεγάλη ζήτηση, που έχει η Ρωσική αγορά σε χώρες, όπως η Βουλγαρία, η Κίνα, το Ντουμπάι, η Ελλάδα, η Ιταλία, το Ισραήλ, η Ελβετία, η Τανζανία, η Τουρκία και η Βρετανία, χώρες που έχουν ήδη εξασφαλίσει μεγάλους χώρους για τους εκπροσώπους τους.

Με μερικές χώρες να έχουν ακόμα και διπλάσιο χώρο στην έκθεση του 2005, συγκριτικά με αυτόν, που είχαν στην προηγούμενη, όπως π.χ. η Βουλγαρία, το τμήμα Pavilion 2 στο Expocentr είναι ήδη πλήρες. Μάλιστα, πιστεύεται ότι θα υπάρχει πληθώρα εκδηλώσεων στο χώρο της έκθεσης, καθώς η Ελβετία θα γιορτάσει την 10η συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση, ενώ η Ελλάδα θα έχει εξέχουσα θέση, εξαιτίας της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακόμα, η Καταλινία θα τιμήσει και θα προβάλει τη ζωή και τη δουλειά στο Νταλί.

Ενώ στην αίθουσα 3 του τμήματος Pavilion 2 θα υπάρχει αντιπροσωπεία εκθετών από τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία, ώστε να καταφέρουν να προβάλλουν τους προορισμούς τους στους Ρώσους αγοραστές. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι η Δανία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση.

Η κ. Frederique Maurell, υπεύθυνη της έκθεσης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη από το μεγάλο ενδιαφέρον των εκθετών για συμμετοχή στην έκθεση, καθώς οι κρατήσεις των χώρων συνεχώς αυξάνονται και ιδιαίτερα από χώρες της Μεσογείου. Ενώ μεγάλη αναμένει να είναι η ζήτηση και από περιοχές της Νότιας Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι “έχω πολύ θετικές πληροφορίες ενδιαφέροντος από αυτές τις περιοχές και είμαι πολύ ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι θα επιστρέψει στην έκθεση του 2005 η εκπροσώπηση της Αργεντινής και της Τανζανίας, η οποία μάλιστα διπλασίασε και τον χώρο της στην έκθεση. Αξίζει να τονιστεί ότι το συνέδριο στο Pavilion θα είναι αφιερωμένο στους εξωτικούς προορισμούς, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024